Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Siirt’te polis uygulama noktalarında aşı hizmeti verilmeye başlandı

KORONA VİRÜS (COVİD-19) SALGINI İLE MÜCADELE KAPSAMINDA SİİRT İL GENELİNDE BAŞLATILAN AŞI SEFERBERLİĞİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR.

Korona virüs (Covid-19) salgını ile mücadele kapsamında Siirt il genelinde başlatılan aşı seferberliği tüm hızıyla devam ediyor.

Siirt Valiliği himayelerinde il sağlık müdürlüğü sorumluluk ve koordinasyonunda il merkezi, ilçeler, beldeler, köyler, mezralar ve yaylalar da yaşayan vatandaşların aşılarını yaptırmaları için il sağlık müdürlüğü tarafından oluşturulan aşı ikna timleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Aşı çalışmaları kapsamında henüz aşılarını yaptırmayan vatandaşlar için kent merkezi giriş ve çıkışlarında polis uygulama noktalarında da mobil aşı çadırları kurularak, vatandaşlara hizmet verilmeye başlandı.

Kentteki Kilit-1 ve Kilit-3 polis uygulama noktalarında hizmet veren mobil aşı çadırlarında aşı olan vatandaşlara, görevliler çay ikramında da bulunuyor. Polis uygulama noktalarında kurulan aşı çadırları yoldan geçen sürücülere ve içindeki yolcular ile civar bölgelerde ikamet eden vatandaşlara hızlı ve etkin aşı hizmeti sunuyor.

Çalışmaların kent genelinde devam edeceği belirtildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ