Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Yoğun bakım hemşireliği kursu tamamlandı

SAĞLIK BAKANLIĞI VE ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ BALCALI HASTANESİ’NİN GERÇEKLEŞTİRDİĞİ ORTAK ÇALIŞMA SONUCU YOĞUN BAKIM HEMŞİRELİĞİ KURSUNU BAŞARIYLA TAMAMLAYAN TOPLAM 22 HEMŞİR VE HEMŞİREYE SERTİFİKALARI DÜZENLENEN TÖRENLE VERİLDİ.

Yoğun bakım hemşireliği kursu tamamlandı

Sağlık Bakanlığı ve Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’nin gerçekleştirdiği ortak çalışma sonucu Yoğun Bakım Hemşireliği Kursunu başarıyla tamamlayan toplam 22 hemşir ve hemşireye sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen hemşir ve hemşireler Sağlık Bakanlığı tarafından Yoğun Bakım Hemşireliği Uygulama Merkezi olarak tescillenmiş olan Balcalı Hastanesinde kurs aldı. Kurs süresince teorik eğitimlerin yanı sıra yoğun bakım ünitelerinde rehber hemşireler eşliğinde uygulamalı eğitimler yapıldı.

Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı, Balcalı Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Murat Gündüz’ün yanı sıra Anesteziyoloji ve Reanimasyon, Nöroloji Anabilim Dalları, Eczacılık Fakültesi öğretim üyeleri ve alanında uzman olan hemşirelerden oluşan eğitmenlerle yürütüldü.

Düzenlenen sertifika töreninde konuşan Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Murat Gündüz, Türkiye’nin çeşitli illerinden kursa katılan tüm kursiyerleri tebrik etti. Gündüz, Sağlık Bakanlığı ile ortak yapılan kurs sonrasında kursiyerlerin aldıkları eğitimle hizmet verdikleri merkezlerde çok daha donanımlı hale geleceklerinin altını çizdi. Gündüz, bu sertifikanın ilerde de kursiyerler için önemli bir referans niteliği taşıdığına da dikkat çekti.

Yapılan konuşmaların ardın başta Başhekim Prof. Dr. Murat Gündüz olmak üzere başhekim yardımcıları ile diğer yetkililer kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikalarını verdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ