Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

19 Mayıs ilçesinde halı saha çalışmaları

İLÇENİN PAZAR MAHALLESİ’NDE BULUNAN ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU VE YEŞİLOVA MAHALLESİ’NDE BULUNAN ANADOLU LİSESİ BAHÇELERİNDE KURULUMUNA BAŞLANAN HALI SAHA PROJELERİ SPOR TOTO TEŞKİLAT BAŞKANLIĞININ DESTEKLERİYLE GERÇEKLEŞTİRİLİYOR.

19 Mayıs ilçesinde halı saha çalışmaları

19 Mayıs Belediyesi tarafından ihalesi gerçekleştirilen halı saha projelerinde çalışmalar sürüyor.

İlçenin Pazar Mahallesi’nde bulunan Atatürk İlköğretim Okulu ve Yeşilova Mahallesi’nde bulunan Anadolu Lisesi bahçelerinde kurulumuna başlanan halı saha projeleri Spor Toto Teşkilat Başkanlığının destekleriyle gerçekleştiriliyor.

Açıklamasında, “Önceki yıllarda Yörükler İlköğretim Okulu, Dereköy Şehit Hüseyin Aydın İlkokulu ve Karagöl Mahallerine kazandırdığımız halı saha spor komplekslerine yenilerini ekliyoruz” diyen 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, “Sosyal belediyecilik anlayışı ile gençlerimize yönelik projelerimiz kapsamında çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile yaptığımız protokol çerçevesinde bu yıl iki adet halı saha ve bir adet kapalı tenis kortunu vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Çocuklarımızın daha güzel ortamlarda eğitim alabilmesi, spor yapabilmesi ve keyifli vakit geçirebilmesi için okullarımıza halı sahalar kazandırıyoruz. Daha önce gerçekleştirdiğimiz ihalenin ardından okullarımızın bahçelerinde inşaat çalışmaları devam ediyor” ifadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ