Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

DÜ yüzme havuzu açıldı

SAĞLIK, KÜLTÜR SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI TARAFINDAN İŞLETİLEN YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU COVİD-19 SALGINI ÖNLEMLERİ KAPSAMINDA, 13 TEMMUZ 2021 TARİHİNDEN İTİBAREN HAVUZ ÖZLEMİ ÇEKENLERİN KULLANIMINA AÇILIYOR.

Düzce Üniversitesi (DÜ) Sağlık, Kültür Spor Daire Başkanlığı tarafından işletilen yarı olimpik yüzme havuzu Covid-19 salgını önlemleri kapsamında, 13 Temmuz 2021 tarihinden itibaren havuz özlemi çekenlerin kullanımına açılıyor.

Dünya’yı ve ülkemizi etkisi altına alan Covid-19 salgını tedbirleri kapsamında uzun bir süreliğine kapalı tutulan Düzce Üniversitesi Yüzme Havuzu’nda Sağlık Bakanlığı’nın havuzlar için belirlediği genel önlem kuralları titizlikle uygulanarak, üniversite personeline, misafirlere, öğrencilere ve sivil vatandaşlara açık hale getirildi. 30 kişilik seanslarla; temiz, sağlıklı ortamda pazar ve pazartesi günleri hariç, 10.45–19.45 saatleri arasında genel, erkek ve kadın seanslarında randevuların açıldığı bildirildi.

Düzce Üniversitesi Spor Tesisleri bölgesinde; Yarı Olimpik Yüzme Havuzu dışında kapalı spor salonu, açık basketbol sahası, çok amaçlı futbol sahası, kapalı tenis kortları ile kiracı tarafından işletilen kapalı halı saha ve fitness salonu sporseverlere hizmet veriyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ