Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Pursaklar’dan, Gençler ve U23 Türkiye Halter Şampiyonası’nda üç gümüş madalya daha

AFYONKARAHİSAR’DA DÜZENLENEN GENÇLER VE U23 TÜRKİYE HALTER ŞAMPİYONASI’NDA PURSAKLAR BELEDİYESİ’Nİ TEMSİL EDEN SPORCULAR, BÜYÜK BİR BAŞARIYA DAHA İMZA ATTI.

Afyonkarahisar’da düzenlenen Gençler ve U23 Türkiye Halter Şampiyonası’nda Pursaklar Belediyesi’ni temsil eden sporcular, büyük bir başarıya daha imza attı.

Pursaklar Belediyesi adına gençler 55 kilo sıkletinde yarışan Ali Uğurlu toplamda kaldırdığı 182 kilo ile Türkiye 2.’si, gençler 61 kilo sıkletinde yarışan Mevlan Özen toplamda kaldırdığı 206 kilo ile Türkiye 2.’si, U23 67 kilo sıkletinde yarışan Mahmut Terzi ise toplamda kaldırmış olduğu 273 kilo ile Türkiye 2.’si oldu.

Türkiye’nin en yetenekli ve en başarılı haltercilerinden biri olma yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam eden ve Pursaklar’ı başarıyla temsil eden Mahmut Terzi, Mevlan Özen, Ali Uğurlu’yu Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin arayarak tebrik etti.

“Başarılı sporcuların yetiştirilmesi için elimizden geleni yapıyoruz”

Türkiye Halter Şampiyonası’nda 3 sporcunun 2. olmasından dolayı büyük bir mutluluk ve gurur duyduğunu belirten Başkan Ertuğrul Çetin, “Afyonkarahisar’da düzenlenen Gençler ve U-23 Türkiye Halter Şampiyonası’nda sporcularımız, 55 kiloda Ali Uğurlu, 61 kiloda Mevlan Özen ve 67 kiloda Mahmut Terzi, gümüş madalya kazanarak Türkiye 2. oldular. Başarılı sporcuların yetiştirilmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Bizler, gençlerimizi ve çocuklarımızı sporla buluşturmayı amaçlıyor ve ülkemize hizmet etmeleri için hazır hale getiriyoruz. Bizlere büyük gurur yaşatan sporcularımızı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ