Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Safranbolu Hanımevi’nde sabah sporu

SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKANI ELİF KÖSE’NİN, SAFRANBOLULU KADINLAR İÇİN HAYATA GEÇİRDİĞİ PROJESİ OLAN HANIMEVİ’NDE BİR YENİLİK DAHA YAPILDI.

Safranbolu Hanımevi’nde sabah sporu

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin, Safranbolulu kadınlar için hayata geçirdiği projesi olan Hanımevi’nde bir yenilik daha yapıldı.

Başkan Köse, kadınların isteği üzerine önce diyetisyen, ardından psikolog ile devam eden danışmanlık hizmetlerine şimdi mostbet de pilates eğitimini ekledi.

Mat Pilates Eğitmeni Perihan Balun eşliğinde hem güne dinç başlama hem de spor yapma imkânı bulan Hanımevi müdavimleri, Belediye Başkanı Elif Köse’ye, “Başkanımız sağ olsun ne söz verdi ise her birini tuttu” diyerek teşekkür ettiler.

Hanımevi’nin gerek konsepti gerekse personeli ile çok sevildiğini ifade eden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse ise, “Hanımevi’nin, hizmete ilk girdiği günden bu yana kadınlarımızın uğrak yeri olması bizleri ziyadesi ile mutlu ediyor. Burada yeni dostluklar edindikleri gibi günün stresini de atabiliyorlar. Yeniliklerimize devam edeceğiz. Her şey çok daha güzel bir Safranbolu için” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ