Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Belediyeler tek bir noktada buluşuyor

KAVAK BELEDİYESİ BİLGİ İŞLEM BİRİMİ TARAFINDAN OLUŞTURULAN BELEDİYE DESTEK PLATFORMU, ÜLKE GENELİNDEKİ TÜM BELEDİYELERİN GÜNCEL HABER, DUYURU VE BİLGİLERİNİ TEK BİR NOKTADA TOPLADI.

Kavak Belediyesi Bilgi İşlem Birimi tarafından oluşturulan Belediye Destek Platformu, ülke genelindeki tüm belediyelerin güncel haber, duyuru ve bilgilerini tek bir noktada topladı.

Kavak Belediyesi Bilgi İşlem Birimince hazırlanan Belediye Destek Platformu, ülke genelinde 1390 belediyenin yayınladığı haber, duyuru, bilgilendirme ve çalışmalara vatandaşların daha kolay ulaşabilmesini sağlıyor. Yaklaşık altı ay önce kurumsal hizmet kalitesini artırmak ve vatandaşların güncel belediye bilgilerinden haberdar olmasını sağlamak amacıyla oluşturulan platforma ilgi gün geçtikçe artmaya başladı.

Kavak Belediyesi Bilgi İşlem Birimi Sorumlusu İbrahim Demircan, hedeflerinin ülke genelinde tüm belediyelere ulaşmak olduğunu vurguladı. Demircan, “Hedefimiz Belediye Destek Projemiz ile belediye personellerinin daha kaliteli hizmet sunmalarını sağlamak için gerekli desteği vermekti. Şimdi, projemizi bir tık daha ileri taşıdık. İlk etapta 114 belediyenin güncel bilgileri alarak sitemizde yayınlıyoruz. Sayı kısa sürede 1390 belediyemizi de kapsayacak. Böylece halkımızın belediyeler hakkında güncel bilgilere site site gezmek yerine tek bir tıkla ulaşmasını sağlayacağız” dedi.

E-belediye projesine kesintisiz destek

İçişleri Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan e-belediye projesi kapsamında tüm belediyelerin sistem üzerinden vatandaşlara hizmet verdiklerini de hatırlatan Demircan, “Tüm belediyelerimiz bu sisteme yavaş yavaş geçmekte. Belediye Destek Platformumuza tüm vatandaşlarımızı ve Belediye personellerimizi bekliyoruz. www.belediyedestek.com sistemimiz tamamen ücretsiz olup hizmet kalitesini daha çok artırmak için gece gündüz çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ