Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Vatandaşa Hizmet

Teknosa yeniden Akmerkez’de

TÜRKİYE’NİN EN YAYGIN MAĞAZA AĞINA SAHİP TEKNOLOJİ PERAKENDE ŞİRKETİ TEKNOSA, 7 YIL ARADAN SONRA İSTANBUL AKMERKEZ ALIŞVERİŞ MERKEZİ’NDE YENİDEN MAĞAZA AÇTI. TEKNOSA, AKMERKEZ İLE BİRLİKTE İSTANBUL’DAKİ MAĞAZA SAYISINI 36’YA ÇIKARDI.

Türkiye’nin en yaygın mağaza ağına sahip teknoloji perakende şirketi Teknosa, 7 yıl aradan sonra İstanbul Akmerkez Alışveriş Merkezi’nde yeniden mağaza açtı. Teknosa, Akmerkez ile birlikte İstanbul’daki mağaza sayısını 36’ya çıkardı.

Teknosa, kapsamlı müşteri deneyimi sunmak için mağaza yatırımlarında hız kesmiyor. Bu yıl içinde açtığı son mağazalarla birlikte Türkiye’nin 69 ilinde 200’den fazla satış noktasına ulaşan Teknosa, İstanbul’daki 36’ncı mağazasını Akmerkez AVM’de açtı. 2007-2014 yılları arasında da Akmerkez’deki mağazasından teknoloji severlerle buluşan Teknosa, 7 yıl aradan sonra kaldığı yerden hizmete devam ediyor.

Akmerkez’de standart formatlı mağaza konseptiyle açılan ve 450 metrekarede hizmet verecek olan Teknosa mağazasında, beyaz eşya hariç ihtiyaç duyulan tüm teknoloji ürünlerini bulmak mümkün olacak. Teknosa, 2021 yılı içinde yeni mağaza yatırımlarına devam edecek.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ